Да работим заедно!

Процесът по разработката на един цялостен уеб продукт включва много и различни етапи, които не винаги са по силите на нашия екип. В зависимост от естеството на проектите, които разработваме, често си партнираме с фрийлансъри и фирми, специалисти в една или повече сфери.

Какво търсим в нашите потенциални партньори

Какво не тръсим

Какво предлагаме

Какво не предлагаме

Какви хора търсим

Графични дизайнери

Едно от най-важните неща за повечето уеб продукти е графичното оформление. Ние искаме да работим с хора, които имат усет за организиране и поднасяне на информация, както и да могат се справят с тежката задача да превърнат изисквания на клиентите като "да стане малко по-леко" и "искам това синьо да стане по-google-ско" в естетически издържан уеб сайт. Най-често имаме нужда от хора способни да изработят визия със стандартни уеб страници, но ценим високо и специалисти с допълнителни умения:

Front-end разработчици

След като графичният дизайнер свърши основната част от работата си, следва щафетата да се поеме от front-end разработчиците. Търсим хора, които са запознати с актуалните стандарти за писане на HTML и CSS и следят развитието на технологиите в сферата. Други плюсове:

Консултанти по достъпност

Като част от всеки проект, който включва изработка на дизайн предлагаме на клиентите да оптимизираме уеб сайта им за достъпност. Бихме искали да работим с хора, които имат възможност и желание да тестват изработените от нас страници и да помогнат с насоки как да те да бъдат направени по-достъпни.

Технически консултанти

Работата ни включва много разнообразни технологии и често се налага да се консултираме с хора с повече опит от самите нас в дадена сфера. С удоволствие бихме осъществили контакт със специалисти във всички IT сфери, но най-често ни се налага да търсим помощ в следните области:

Data-entry

Като част от някои проекти се налага въвеждането на големи количества данни на ръка. За този тип работа изискванията са минимални - опит с работа с компютри и ползване на уеб сайтове. Рядко задачите включват директно работа с интерфейс към бази от данни. Винаги предоставяме протокол по който да се извършва въвеждането на данни.

Преводачи

Най-често се налага да правим професионални преводи английски-български и обратното, но бихме могли да работи и с хора владеещи други езици. Естеството на текстовете за превод е разнообразно, а обемът на работа зависи от съответния проект.

Копирайтъри

Писането на уникално съдържание е важно за развитието на всяка уеб страница. Ще се радваме да установим контакт с хора, които умеят да пишат статии на разнообразни теми.

SEO специалисти / консултанти

"Искам сайтът ми да се вижда на първа страница в google" e реплика, която често чуваме от наши клиенти. Ние не извършваме SEO услуги извън сферата на on-site оптимизация, а дори и там работим само с най-общи добри практики. Тази работа оставаме на специалисти в сферата, с каквито бихме искали да осъществим контакт.

Връзка с нас

Ще се радваме да получим вашите CV-та, портфолиа или представяне на info@webdesign359.com! Допълнителни данни за контакти може да намерите в секция "Контакти".